Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسنعلی اصغری، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه راهیان نور بستر خودسازی نوجوانان را فراهم می‌کند؛ گفت: برای رسیدن به هدف در تربیت نیازمند نقشه راه هستیم و امروز بیانیه گام دوم انقلاب یک نقشه راه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، حسنعلی اصغری ظهرامروز(پنج‌شنبه) در نشست خبری که با حضور جمعی از خبرنگاران در سالن جلسات اداره‌کل آموزش و پرورش استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: همدلی مهم‌ترین مولفه‌ای است که تمام دستگاه‌ها به آن نیاز دارند و برای موفقیت، نیازمند همراهی و همکاری تمام دستگاه‌ها از جمله سپاه پاسداران بوده که البته این همدلی در استان قزوین شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وظیفه ما در ایام دهه فجر، تبیین دستاوردهای انقلاب بوده؛ چراکه ممکن است برخی به نیمه خالی لیوان توجه کنند؛ امروز به برکت خون شهدا میزان فاصله ما با وضع گذشته غیرقابل مقایسه است و رشد خوبی را داشتیم؛ انقلاب اسلامی منشا تحولات بسیاری بوده که بخشی از تحولات مربوط به نظام تعلیم و تربیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: اقتدار امروز ایران اسلامی را در بین کشورهای جهان مرهون فعالیت‌، تلاش‌ و تربیت مناسب معلمان می‌دانیم و از معلمانی که کمک کردند نهال نوپای انقلاب به درخت تنومندی که در جهان یک جایگاه ویژه دارد، تبدیل شود تقدیر ویژه داریم.

اصغری یادآور شد: ما باید هوشمندانه‌تر از گذشته عمل کرده و از تجربیات گذشته درس بگیریم و بتوانیم توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم؛ امروز هدف دشمن توجه به جوانان و نوجوانان است و امروز ما باید در این حوزه هوشمندی حداکثری داشته باشیم و با تعهد بالا به وظایف خود عمل کنیم.

تاثیرگذاری اردوی راهیان نور در تصویرسازی شخصیت شهیدان برای دانش‌آموزان

وی عنوان کرد: معرفی الگوها و نمادها برای ما مهم است و امروز اگر بخواهیم در فرهنگ موفق باشیم باید نگاه عمیق‌تری نسبت به لایه‌های عمیق جامعه همچون شخصیت‌های بزرگ داشته باشیم.

این مقام مسئول گفت: اردوی راهیان نور و حضور دانش‌آموزان در این سفر معنوی می‌تواند در تصویرسازی شخصیت شهیدان در بین دانش‌آموزان موثر باشد؛ انتظار ما از سفر راهیان نور این است که دستاوردهای بسیار مناسبی برای دانش‌آموزان به همراه داشته باشد.

اصغری اذعان کرد: برای رسیدن به اهداف تربیتی نیازمند نقشه راه هستیم و امروز بیانیه گام دوم انقلاب یک نقشه راه است؛ لذا جوانان باید قبل از نقش‌آفرینی، به مرحله خودسازی برسد.

وی در پایان تصریح کرد: در مناطق ۱۴ گانه استان قزوین، هیچ دانش‌آموزی نیست که از روش مطمئن برای فراگیری دروس آموزشی بی‌بهره باشد و این نشان دهنده تلاش معلمان است.

سرهنگ هادی بغدادی هم در این جلسه اظهار کرد: بهترین و ارزشمندترین دوره زندگی خود را طول سال‌های تحصیل در مدرسه می‌دانیم؛ چراکه شخصیتی ارزشمندتر از معلم نداریم که به جایگاه آن توجه ویژه از نظر بزرگان شده است.

راهیان نور و دهه فجر یک گنج و حاج قاسم یک مکتب است

وی افزود: پیشرفت جایگاه معلم می‌تواند موجب شتابدهی در مهارت دهی و موضوعات اقتصادی باشد و یک معلم می‌تواند پیشرفت را در جامعه ایجاد کند؛ اقدامات ارزشمندی که معلمان در کرونا داشتند یک نوع مجاهدت خاموشی است که مغفول مانده و رسانه‌ها باید نسبت به این موضوعات بپردازند.

مسئول بسیج فرهنگیان استان قزوین عنوان کرد: راهیان نور و دهه فجر یک گنج و حاج قاسم یک مکتب است و این جایگاه را معلمان به دانش‌آموزان معرفی می‌کنند؛ آموزش و پرورش به عنوان مهمترین دستگاه در این بین نقش دارد.

بغدادی یادآور شد: انتقال مفاهیم ارزشمند و تداوم این مسیر موضوع اصلی است و درخواست داریم که پیگیری اینگونه موضوعات تداوم داشته باشد.

وی یادآور شد: از فعالان رسانه‌ها و فضای خبری استان قزوین درخواست داریم یک فضای خبری جامعی ایجاد شود تا تمام مجموعه‌ها به راهیان نور بپردازند؛ شهدا تبلور اعتقادات ما هستند و باید شخصیت سازی مناسبی با استفاده از هنرهای رسانه‌ای ایجاد کنیم.

این مقام مسئول در پایان اذعان کرد: تمام کفر در فضای رسانه‌ای فاسد جمع شده‌اند و به بچه‌های انقلاب آسیب وارد می‌کنند و ما باید در راستای دفاع از ارزش‌های دینی به شکل جدی توجه کنیم‌.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان راهیان نور نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟

خلاصه بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار که صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهش ۱۴۰۳ برگزار شد، به این شرح است:

- پیشرفت،‌ امنیت، سلامت، علم و تحقق همه ارزش‌های انسانی و اسلامی در کشور در گرو وجود نیروی انسانی مناسب است که این کار عظیم برعهده آموزش‌وپرورش است.

- ترمیم سند تحول با استفاده از نخبگان داخل و خارج آموزش‌وپرورش، باید مستمر ادامه یابد.

- توانمندسازی معیشتی و مادی معلمان همیشه مورد تأکید بوده و اکنون نیز هرچه ممکن است باید در این زمینه تلاش شود.

- معلم از نیروی معنوی و عشقی که در وجود هر انسانی به تعلیم و تربیت وجود دارد، استفاده کند و با بهره‌مندی از ملزومات، نیازها و تجربیات، شغل پرمرتبت معلم را قوام و استواری و استحکام دهد.

- نیت، روحیه، انگیزه و درک حقیقی از «معلمی»  لازمه پرورش نسل‌ نو است.

 - تقویت مراکز تربیت معلم لازمه دستیابی جامعه معلمین به سطح تراز است.

- دانشگاه فرهنگیان و دیگر مراکز تربیت معلم باید کاملاً تقویت شوند.

- صرف توجه معلم به مسائل پرورشی کافی نیست و باید مجموعه‌ای، متولی این مسئله بسیار مهم باشد.

- جلوگیری از ایجاد و شیوع آسیب‌های اجتماعی جزو توقعات از جوانان است.

- در خود مدارس آسیب‌های اجتماعی وجود نداشته باشد که این جزو وظایف معاونت پرورشی است.

- تبیین صحیح مسائل بنیادی کشور و نظام برای نوجوانان و جوانان، وظیفه دیگر معاونت پرورشی است.

- دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان باید از منطق و عقلانیت سیاست‌ها و رفتار نظام باخبر باشند و بدانند پشت شعارهای  «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیلِ» ملت چه منطقی نهفته است و چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست.

- ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش مهم است.

- در مدیریت‌های سطح بالا تا متوسط تأکید بر ثبات دارم تا بتوان برنامه‌ها و کارهای مهم را دنبال کرد.

- الگوسازی و معرفی نمونه‌های برتر معلمان ضروری و شوق‌آفرین است.

- معلم باید در کنار علم‌آموزی، انگیزه، همت، اعتماد به نفس و شوق به درس و کار هم به دانش‌آموز بدهد تا ظرفیت‌های درونی او شکوفا شود.

- «دادن نگاه ملی به دانش‌آموز» انتظار دیگر است، یعنی دانش‌آموز بداند که تحصیل و کلاس درس قطعه‌ای از حرکت عمومیِ پیشرفت و جزیی از ماشین عظیم پیش‌برنده کشور و نظام است.

- «امیدآفرینی» ، «تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های اجتماعی» و همچنین «مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان»، توصیه‌های دیگر رهبر انقلاب به معلمان بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • افزایش دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند