Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@14:43:25 GMT

۲۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین رفع تداخل شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۳۰۷۳

۲۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین رفع تداخل شد

گروه استان‌ها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۹ پلاک معادل ۲۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین از سال ۹۵ تاکنون رفع تداخل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، نخستین جلسه کمیسیون رفع تداخل اراضی کشاورزی استان بعدازظهر امروز با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل اقتصاد و دارایی، مدیرکل ثبت اسناد، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در سالن جلسات ساختمان باغستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ابتدای این جلسه با بیان اینکه در 5 سال گذشته 211 هزار هکتار از اراضی و زمین‌های کشاوزی و منابع طبیعی استان قزوین رفع تداخل شده است، اظهار داشت: از این 211 هزار هکتار 121 هزار هکتار جزو محدوده اراضی ملی و 89 هزار هکتار هن جزو مستثنیات یا همان زمین‌های شخصی و خصوصی مردم بوده است.

فاطمه خمسه با یادآوری اینکه 489 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی در استان قزوین وجود دارد، اضافه کرد: با توجه به مشکلات مهم مردم برای استعلام‌گیری از 3 دستگاه اجرایی و حاکمیتی منابع طبیعی، امور اراضی و ثبت اسناد باید با تکمیل عملیات کاداستر یا حدنگاری در استان قزوین یک نقشه مشترک در اختیار هر 3 دستگاه یادشده قرار بگیرد تا مردم و سرمایه‌گذاران ما در این حوزه سرگردان نشوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر به دلیل نبود این نقشه‌های مشترک عملیات استعلام کاربری زمین‌ها به ویژه برای ایجاد واحدهای مسکونی و صنعتی وقت بسیار زیادی از مردم تلف می‌شود و نتیجه آن تلف شدن بیش از حد وقت و هزینه افراد است. به همین خاطر اگر حدنگاری تکمیل شده و نقشه‌های مشترک در اختیار دستگاه‌های متولی قرار بگیرد، رفع تداخل با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد.

نقشه‌های دهه 40 مبنای بایر یا دایر بودن اراضی قرار می‌گیرد

رئیس کمیسیون رفع تداخل اراضی کشاورزی استان قزوین با اشاره به مصوبات 28 بهمن‌ماه سال 99 گفت: بر اساس این مصوبات باید نقشه‌های کاربری اراضی از دهه 1340 تا امروز مبنای تشخیص بایر یا دایر بودن اراضی کشاورزی قرار گیرد تا با مشکلاتی مانند زمین‌خواری‌های هفت‌سنگان و صدور مجوز ساخت برای تعاونی‌ها در اراضی کشاورزی و منابع طبیعی روبه‌رو نشویم.

خمسه افزود: در نهایت مبنا قرار دادن نقشه‌های دهه 40 می‌تواند روشن‌کننده ادعاهای مختلف افراد و دستگاه‌ها در مورد کاربری زمین‌های مورد اختلاف باشد و بار پرونده‌های ورودی به کمیسیون رفع تداخلات را کاهش دهد.

30 درصد محصولات کشاورزی قزوین تبدیل به ضایعات می‌شود700 میلیون مترمکعب برداشت منفی آب از دشت قزوین / طرح الگوی کشت درست اجرا شودبانک اطلاعات کشاورزان استان قزوین ایجاد می‌شود

بدون کاداستر روشن شدن کاربری اراضی سخت است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به فصل‌الخطاب بودن نقشه‌نگاری کاداستر در بحث تعیین کاربری و رفع تداخلات ارضی گفت:‌ اگر مبنای ما کاداستر نباشد، در آن صورت مثل امروز هر کسی با هر سند و قولنامه‌ای ادعایی برای کاربری یک زمین مطرح می‌کند و اگر هم با درخواست او برای احداث یک واحد تولیدی در یک زمین منابع ملی مخالفت شود، موضوع را به دستگاه قضا می‌کشاند.

محسن قاسم‌زاده اضافه کرد:‌ در ضمن یکی از مشکلات ما در استان قزوین همین مشخص نبودن محدوده برخی اراضی است که سبب می‌شود که دستگاه‌های مختلف عمران و اوقاف بعضاً در این حوزه ادعاهایی مطرح کنند که رد یا تأیید آنها بسیار سخت خواهد بود.

به گزارش تسنیم، در نهایت در پایان این جلسه قرار شد که نقشه‌های دهه 40 هم در میزان تشخیص دایر و بایر بودن اراضی مورد استفاده دستگاه‌های سه‌گانه امور اراضی، منابع طبیعی و ثبت اسناد قرار بگیرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین کشاورزی استانداری قزوین کشاورزی کشاورزی استان قزوین سازمان جهاد کشاورزی اراضی کشاورزی منابع طبیعی هزار هکتار دستگاه ها رفع تداخل زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری

غلامرضا ذاکری اظهار داشت: از ۱۲۰ هزار هکتار اراضی آبی کشاورزی استان تاکنون ۷۰ هزار هکتار از این اراضی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری هستند.

وی با اشاره به تجهیز زار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری در سال گذشته، افزود: امسال هم عملیات تجهیز دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان به این سیستم‌های در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید

آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان

ذاکری اضافه کرد: با اجرای آبیاری بارانی عملکرد تولید ۴۰ درصد و با آبیاری قطره‌ای ۹۰ درصدی عملکرد تولید افزایش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان