Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@06:01:40 GMT

ستاد ساماندهی مساجد استان قزوین احیا شود

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۰۳۵۴

ستاد ساماندهی مساجد استان قزوین احیا شود

گروه استان‌ها- رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین ضمن تاکید بر اهمیت احیای ستاد ساماندهی مساجد استان گفت: متأسفانه با تعویض استاندار این ستاد تعطیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدرضا موسوی در نشست با خبرنگاران و اهالی رسانه استان قزوین که در سالن جلسات این مرکز برگزار شد، اظهار داشت: نقشه جامع مساجد استان قزوین برای نخستین بار در یک سال اخیر تهیه شد و قزوین بعد از استان خراسان رضوی دومین استان صاحب نقشه جامع مساجد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تا امروز 1144 مسجد را در استان قزوین شناسایی کردیم و البته در این حوزه یک تشتت و چندگانگی آماری بین آمار مرکز رسیدگی به مساجد و سایر ارگان‌ها مثل سازمان اوقاف و شرکت توزیع نیروی برق قرار دارد. به طوری که بر مبنای آمار اوقاف 1400 و بر مبنای آمار شرکت برق هم حدود 1500 مسجد در استان داریم.

موسوی ادامه داد: در قالب طراحی نقشه جامع مساجد استان دارای کارت وضعیت شدند. یعنی مردم می‌توانند با مراجعه به این نقشه بفهمند که نمازهای ظهر و مغرب در چه مساجدی اقامه و در چه مساجدی اقامه نمی‌شود. همچنین مدارس غیرفعال در این نقشه به رنگ خاکستری و مابقی هم به رنگ سبز مشخص شدند.

وضعیت معیشتی امامان جماعت خوب نیست

این مقام مسئول همچنین از اجرای طرح احصای آمار ائمه جماعات مساجد خبر داد و گفت: با اجرای این طرح 475 امام جماعت را در استان قزوین شناسایی کردیم. با این حال آنچه باعث تأسف است اینکه 70 درصد مساجد استان قزوین امام جماعت ندارند و از 1144 مسجد در استان قزوین فقط در 350 مدرسه امام جماعت داریم.

موسوی بزرگ‌ترین دغدغه مرکز رسیدگی به مساجد استان را معیشت ائمه جماعات دانست و افزود: متأسفانه با جدی گرفته نشدن پیوست‌های اقتصادی مساجد شاهد این هستیم که ائمه جماعات ما در ماه حدود 700 تا 800 هزار تومان درآمد دارند که این درآمد از 200 هزار تومان شروع شده و بالاترین سطح آن یک میلیون و 200 هزار تومان است.

وی ادامه داد: چند سال قبل ستاد ساماندهی مساجد استان قزوین راه‌اندازی شد که متأسفانه با تعویض استاندار این ستاد تعطیل شد. در حالی که بسیاری از تقسیم کارهای برای احیای مساجد در این ستاد انجام می‌شد و مطالبه ما از استاندار جدید قزوین این است که این ستاد را احیا کنند. با این حال هنوز موفق به ملاقات با استاندار و معاون عمرانی جدید استاندار نشده‌ایم.

مساجد استان قزوین تحت مدیریت واحد قرار می‌گیرند استاندار قزوین: از ظرفیت مساجد برای رشد کتابخوانی استفاده شود دردهای سه‌گانه مساجد قزوین / مساجد در 3 حوزه کالبد، مدیریت و محتوا مشکل دارند

موسوی یادآور شد: این مرکز به رغم وظیفه سنگین خود ردیف بودجه تعریف‌شده‌ای ندارد و با توجه به کم‌کاری‌های صورت‌گرفته در سال آینده نگران ساماندهی مساجد هستیم؛ چون مسئولان در این بخش جلسه‌ای نگذاشته و تکلیف کارها مشخص نیست.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین مسجد استانداری قزوین مسجد مساجد استان قزوین ساماندهی مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۰۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با جمعی از مدیران استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: صف و ستاد باید دو مجموعه هماهنگ باشد و تمام تلاش ستاد باید برای پویایی صف به‌کارگیری شود.

وی افزود: اگر ستاد اهل پویایی و نوآوری بود؛ قطعاً این ویژگی متوجه صف نیز می‌شود اگر این پویایی و نوآوری در مجموعه‌ای وجود نداشته باشد قطعاً آن مجموعه محکوم به روزمرگی است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مردم در تکمیل عملیات آبرسانی به روستاها خاطرنشان کرد: باید با راهبری درست از توان مردم استفاده کرد چرا که مردم خواهان پیشرفت و توسعه منطقه هستند.

کرمی با اشاره به اینکه اختیار مولدسازی با مجموعه استان است، ادامه داد: مولدسازی دارایی‌ها می‌تواند باعث افزایش درآمد یک دستگاه شود همچنین خدمات بهتری به مردم ارائه دهد. یکی از تاکیدات هیئت دولت این است که با استفاده از مولدسازی دارایی‌ها پروژه‌های نیمه تمام موجود استان را به اتمام برسانیم. مطالعات باید در کف میدان اجرایی شود و پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال استان و مردم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا فرد پس از فراغت از تحصیل بتواند صدها شغل ایجاد کند. در اسلام بازنشستگی وجود ندارد و انسان تا هنگامی که زنده است، باید کار کند چرا که این تلاش و کوشش عین عبادت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!